søndag 26. august 2012

Hus i Rethymnon

 
Hus i gamelbyen i Rethymnon i velkjent gresk stil.


 
 

 
Kreta var ei frodig og grønn øy, ikke så tørt som man skulle tro. Folk var også flinke til å holde terassene sine frodige.


Mange av husene bar også preg av stort forfall og mangel på vedlikehold. Kanskje ikke så rart når vi vet hva landet strever med. 
 


Smale gater i gamlebyen.
 



Den siste kvelden var vi på denne flotte  restauranten med kun gresk mat. Vi bestillte tapas-retter og det smakte fortreffelig:)
 
 
Søndag og fin innedag. Joggeturen er unnagjort, så da er det bare å lene seg tilbake i sofaen og være lat med god samvittighet. Hva skal dere gjøre i dag?

lørdag 25. august 2012

Rethymnon

Da har hverdagen forlengst innhentet meg etter fem late uker med ferie. De to siste ukene tilbragte vi på Kreta, og jeg må innrømme jeg er forelsket. Jeg er forelsket i de smale gatene i gamlebyen, jeg er forelsket i den hvite sandstranda, forelsket i Middelhavet og ikke minst i maten. Gresk mat smakte like fortreffelig uansett hvilken restaurant vi spiste på:)
 
 

Vi bodde på Atlantis Beach Hotel i Rethymnon. Et av de 25 flotteste hotellene i Hellas. Hotellet er moderne, flott, rent og delikat. Frokostsalen som også er hotellets restaurant har utsikt over Middelhavet.  
 


Her er bassengområdet, et forholdsvis lite basseng, men absolutt stort nok til antall gjester på hotellet. Her var det alltid nok solsenger:)

 
Stranda lå rett over veien for hotellet. Nydelig hvit sandstrand og lunkent Middelhavs-vann.
 
Vi er så forelsket i denne plassen at vi har lyst til å tilbringe tre uker her neste sommer!
 
Noen av dere som har vært på Kreta? I morgen skal jeg vise dere flere bilder fra denne flotte øya.